Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
44
tytułów spełniających kryteria:
Żywność naturalna.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów / Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska, Mariusz Malinowski.
Autor:
Smoluk-Sikorska, Joanna.
, Wojciechowska-Solis, Julia.
, Śmiglak-Krajewska, Magdalena.
, Malinowski, Mariusz (ekonomia).
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
2.
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor:
Gajdek, Grażyna.
, Puchalski, Czesław.
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska.
Autor:
Smoluk-Sikorska, Joanna.
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
4.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka.
Autor:
Nowogródzka, Teresa.
Wydanie:
Wydanie I.
5.
Wybrane aspekty zdrowego odżywiania / Jan Fiedurek.
Autor:
Fiedurek, Jan (1950- ).
6.
Super żywność czyli Superfoods po polsku / Małgorzata Różańska.
Autor:
Różańska, Małgorzata (dietetyka).
7.
Potencjał województwa świętokrzyskiego do produkcji żywności ekologicznej / Ilona Molenda-Grysa.
Autor:
Molenda-Grysa, Ilona Barbara.
8.
Superfoods czyli Żywność o wysokiej wartości odżywczej / Beata Cieślowska, Patrycja Cieślowska.
Autor:
Cieślowska, Beata.
, Cieślowska, Patrycja.
9.
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami / Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; redakcja naukowa Monika Bronkowska ; [tłumaczenie Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus].
Autor:
Stein, Jürgen (1956- ).
, Gaschott, Tanja (1974- ).
, Mebs, Dietrich.
, Mersch-Sundermann, Volker (1953- ).
, Raab, Heike.
, Ulrich, Sandra (1978- ).
, Wolter, Freya (1974- ).
, Bronkowska, Monika.
, Grotthus, Bartosz.
10.
Pij mleko, będziesz chory : cała prawda o nabiale, przyswajaniu wapnia i chorobach, które może spowodować jedzenie produktów mlecznych / Alissa Hamilton ; [przełożył: Ryszard Oślizło].
Autor:
Hamilton, Alissa.
, Oślizło, Ryszard.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.