Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 11 tytułów spełniających kryteria: Żywność naturalna -- produkcja i handel.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska.
Autor: Smoluk-Sikorska, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie pierwsze.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka.
Autor: Nowogródzka, Teresa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Potencjał województwa świętokrzyskiego do produkcji żywności ekologicznej / Ilona Molenda-Grysa.
Autor: Molenda-Grysa, Ilona Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Czym jest żywność ekologiczna? / Józef Tyburski.
Autor: Tyburski, Józef.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym / Barbara Sałata, Barbara Sazońska, Andrzej Śliwa.
Autor: Sałata, Barbara., Sazońska, Barbara., Śliwa, Andrzej (przetwórstwo żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Ewolucja regulacji prawnych w sferze produkcji i handlu żywnością / Katarzyna Iwaniszczuk.
Autor: Iwaniszczuk, Katarzyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Zasady przetwórstwa żywności ekologicznej / Renata Kazimierczak, Ewa Rembiałkowska.
Autor: Kazimierczak, Renata., Rembiałkowska, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Charakterystyka wybranych form sprzedaży żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans.
Autor: Żakowska-Biemans, Sylwia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Rynek żywności ekologicznej / Stanisław Pilarski, Mariola Grzybowska, Mariusz Brzeziński ; Wyższa Szkoła Agrobiznesu w Łomży. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pilarski, Stanisław (1953-2013)., Grzybowska-Brzezińska, Mariola., Brzeziński, Mariusz (agrotechnika).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Rynek żywności ekologicznej w Polsce i w krajach Unii Europejskiej / Sylwia Żakowska-Biemans, Krystyna Gutkowska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Żakowska-Biemans, Sylwia., Gutkowska, Krystyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ