Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
11
tytułów spełniających kryteria:
Żywność naturalna -- produkcja i handel.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska.
Autor:
Smoluk-Sikorska, Joanna.
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
2.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka.
Autor:
Nowogródzka, Teresa.
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Potencjał województwa świętokrzyskiego do produkcji żywności ekologicznej / Ilona Molenda-Grysa.
Autor:
Molenda-Grysa, Ilona Barbara.
4.
Czym jest żywność ekologiczna? / Józef Tyburski.
Autor:
Tyburski, Józef.
5.
Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym / Barbara Sałata, Barbara Sazońska, Andrzej Śliwa.
Autor:
Sałata, Barbara.
, Sazońska, Barbara.
, Śliwa, Andrzej (przetwórstwo żywności).
6.
Ewolucja regulacji prawnych w sferze produkcji i handlu żywnością / Katarzyna Iwaniszczuk.
Autor:
Iwaniszczuk, Katarzyna.
7.
Zasady przetwórstwa żywności ekologicznej / Renata Kazimierczak, Ewa Rembiałkowska.
Autor:
Kazimierczak, Renata.
, Rembiałkowska, Ewa.
8.
Charakterystyka wybranych form sprzedaży żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans.
Autor:
Żakowska-Biemans, Sylwia.
9.
Rynek żywności ekologicznej / Stanisław Pilarski, Mariola Grzybowska, Mariusz Brzeziński ; Wyższa Szkoła Agrobiznesu w Łomży.
Autor:
Pilarski, Stanisław (1953-2013).
, Grzybowska-Brzezińska, Mariola.
, Brzeziński, Mariusz (agrotechnika).
10.
Rynek żywności ekologicznej w Polsce i w krajach Unii Europejskiej / Sylwia Żakowska-Biemans, Krystyna Gutkowska.
Autor:
Żakowska-Biemans, Sylwia.
, Gutkowska, Krystyna.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.