Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Żywność naturalna -- konsumpcja.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów / Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska, Mariusz Malinowski.
Autor:
Smoluk-Sikorska, Joanna.
, Wojciechowska-Solis, Julia.
, Śmiglak-Krajewska, Magdalena.
, Malinowski, Mariusz (ekonomia).
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
2.
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska.
Autor:
Smoluk-Sikorska, Joanna.
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
3.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka.
Autor:
Nowogródzka, Teresa.
Wydanie:
Wydanie I.
4.
Zachowania polskich konsumentów na rynku żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans.
Autor:
Żakowska-Biemans, Sylwia.
5.
Promocja na rynku żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans.
Autor:
Żakowska-Biemans, Sylwia.
6.
Rynek żywności ekologicznej / Stanisław Pilarski, Mariola Grzybowska, Mariusz Brzeziński ; Wyższa Szkoła Agrobiznesu w Łomży.
Autor:
Pilarski, Stanisław (1953-2013).
, Grzybowska-Brzezińska, Mariola.
, Brzeziński, Mariusz (agrotechnika).
7.
Česká biokuchařka : vaříme z biopotravin : recepty na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny, nakličování jako zdroj vitaminů, celozrnné pochoutky a vegetariánské recepty / Anna Michalová.
Autor:
Michalová, Anna.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.