Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
41
tytułów spełniających kryteria:
Żywienie -- aspekt zdrowotny.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Lektyny : toksyny ukryte w popularnych warzywach i owocach / Miriam Schaufler, Walter A. Drössler ; tłumaczenie Kamila Wysocka.
Autor:
Schaufler, Miriam.
, Drössler, Walter A.
, Wysocka, Kamila.
Wydanie:
Wydanie I - dodruk.
2.
Mity żywieniowe : kłamstwa i półprawdy o tym, co jemy / Justyna Bylinowska.
Autor:
Bylinowska, Justyna.
3.
Ocena zwyczajów żywieniowych i wiedzy żywieniowej, stylu życia oraz stanu odżywienia młodzieży akademickiej i osób starszych z województwa kujawsko-pomorskiego : praca zbiorowa / pod redakcją Anny Długosz.
Autor:
Piotrowska-Długosz, Anna.
Wydanie:
Wydanie I.
4.
Żywienie po przeszczepie wątroby / Anna Długosz, Joanna Feldheim.
Autor:
Długosz, Anna (technologia żywności i żywienia).
, Feldheim, Joanna.
5.
Dietetyka kliniczna / redakcja naukowa Marian Grzymisławski.
Autor:
Grzymisławski, Marian.
Wydanie:
Wydanie I - 1 dodruk.
6.
Wybrane aspekty zdrowego odżywiania / Jan Fiedurek.
Autor:
Fiedurek, Jan (1950- ).
7.
Drobiarstwo niekonwencjonalnie / Teresa Majewska.
Autor:
Majewska, Teresa.
Wydanie:
Wydanie II uzupełnione.
8.
Wzory żywienia, niepożądane skutki zdrowotne, sytuacja społeczno-ekonomiczna i styl życia młodzieży z mniej zurbanizowanych regionów Polski / Anna Długosz ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor:
Długosz, Anna (technologia żywności i żywienia).
9.
Dietetyka oparta na dowodach / pod redakcją Elżbiety Poniewierki ; [autorzy: Zbigniew Bartuzi i dwunastu pozostałych].
Autor:
Bartuzi, Zbigniew.
, Poniewierka, Elżbieta Barbara.
10.
Badania modelowe nad oceną możliwości prozapalnego wpływu zmiany składu diety i różnych sposobów jej uzupełniania wybranymi witaminami z grupy B / Zuzanna Goluch-Koniuszy.
Autor:
Goluch-Koniuszy, Zuzanna.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.