Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 41 tytułów spełniających kryteria: Żywienie -- aspekt zdrowotny.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Lektyny : toksyny ukryte w popularnych warzywach i owocach / Miriam Schaufler, Walter A. Drössler ; tłumaczenie Kamila Wysocka.
Autor: Schaufler, Miriam., Drössler, Walter A., Wysocka, Kamila.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I - dodruk.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Mity żywieniowe : kłamstwa i półprawdy o tym, co jemy / Justyna Bylinowska.
Autor: Bylinowska, Justyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Ocena zwyczajów żywieniowych i wiedzy żywieniowej, stylu życia oraz stanu odżywienia młodzieży akademickiej i osób starszych z województwa kujawsko-pomorskiego : praca zbiorowa / pod redakcją Anny Długosz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Piotrowska-Długosz, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Żywienie po przeszczepie wątroby / Anna Długosz, Joanna Feldheim.
Autor: Długosz, Anna (technologia żywności i żywienia)., Feldheim, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Dietetyka kliniczna / redakcja naukowa Marian Grzymisławski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grzymisławski, Marian.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I - 1 dodruk.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Wybrane aspekty zdrowego odżywiania / Jan Fiedurek.
Autor: Fiedurek, Jan (1950- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Drobiarstwo niekonwencjonalnie / Teresa Majewska.
Autor: Majewska, Teresa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie II uzupełnione.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wzory żywienia, niepożądane skutki zdrowotne, sytuacja społeczno-ekonomiczna i styl życia młodzieży z mniej zurbanizowanych regionów Polski / Anna Długosz ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Długosz, Anna (technologia żywności i żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Dietetyka oparta na dowodach / pod redakcją Elżbiety Poniewierki ; [autorzy: Zbigniew Bartuzi i dwunastu pozostałych]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Bartuzi, Zbigniew., Poniewierka, Elżbieta Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Badania modelowe nad oceną możliwości prozapalnego wpływu zmiany składu diety i różnych sposobów jej uzupełniania wybranymi witaminami z grupy B / Zuzanna Goluch-Koniuszy. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Goluch-Koniuszy, Zuzanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12345Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ