Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 6 tytułów spełniających kryteria: Rosiak, Ewa.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa., Grzesińska, Wiesława., Jałosińska, Małgorzata., Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)., Trafiałek, Joanna., Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie V poprawione i uzupełnione.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ewolucja światowego i krajowego popytu na żywność w kontekście zmian demograficznych i bezpieczeństwa żywnościowego : praca zbiorowa / pod redakcją naukową Krystyny Świetlik ; autorzy: Krzysztof Hryszko, Wiesław Łopuciuk, Aneta Mikuła, Karolina Pawlak, Ewa Rosiak, Piotr Szajner, Danuta Zawadzka ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej Państwowy Instytut Badawczy.
Autor: Hryszko, Krzysztof., Łopaciuk, Wiesław., Pawlak, Karolina., Rosiak, Ewa., Szajner, Piotr., Zawadzka, Danuta., Świetlik, Krystyna., Mikuła, Aneta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Czarniecka-Skubina, Ewa., Grzesińska, Wiesława., Hamułka, Jadwiga., Jaworska, Danuta (technologia żywności)., Kajak-Siemaszko, Katarzyna., Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Kowalczuk, Iwona., Przybylski, Wiesław., Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)., Rutkowska, Jarosława., Tomaszewska, Marzena (technologia żywności)., Trafiałek, Elżbieta (1951- )., Wachowicz, Ingrid., Wawrzyniak, Agata., Wieczorek, Celina., Kmiecik, Dominik., Korczak, Józef (1951- )., Latoch, Agnieszka., Stasiak, Dariusz (1965- )., Korzeniowska-Ginter, Renata., Kolanowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Sytuacja na światowym rynku zbóż, roślin oleistych, cukru i biopaliw oraz jej wpływ na krajowe rynki produktów roślinnych i możliwości ich rozwoju / redakcja naukowa Piotr Szajner ; autorzy: Magdalena Bodył, Wiesław Łopaciuk, Ewa Rosiak, Piotr Szajner ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor: Bodył, Magdalena., Łopaciuk, Wiesław., Rosiak, Ewa., Szajner, Piotr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Konsumpcja żywności w Polsce w latach 2004-2014 : uwarunkowania i tendencje : praca zbiorowa / pod redakcją naukową Krystyny Świetlik ; autorzy Krzysztof Hryszko, Dorota Pasińska, Ewa Rosiak, Jadwiga Seremak-Bulge, Irena Strojewska, Krystyna Świetlik, Danuta Zawadzka, Teresa Zdziarska, Paweł Wyrzykowski.
Autor: Hryszko, Krzysztof., Świetlik, Krystyna., Pasińska, Dorota., Rosiak, Ewa., Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017)., Strojewska, Irena., Zawadzka, Danuta., Zdziarska, Teresa., Wyrzykowski, Paweł.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Produkcja biopaliw i jej wpływ na światowy rynek zbóż oraz roślin oleistych i tłuszczów roślinnych / aut. Ewa Rosiak, Wiesław Łopaciuk, Marcin Krzemiński ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Rosiak, Ewa., Łopaciuk, Wiesław., Krzemiński, Marcin (rolnictwo).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ